Lakóautó bérlése kedvezően és egyszerűen!

Lakóautó bérlése kedvezően és egyszerűen!

Lakóautót bérelni Magyarországon ha nem is gyerekjáték, de ma már egyáltalán nem bonyolult!

A Prémium Lakóautónál lakóautó bérlés esetén teljes útra való felkészítést végzünk. Mindezt Casco és Europ Assistance biztosítással, valamint magyarországi autópálya matricával. A lakóautó bérlés nálunk egy igazán sokszínű szolgáltatás! Igyekszünk minél egyszerűbbé tenni a lakóautózás világát, hogy Ön nyugodt kalandra indulhasson családjával, vagy barátaival! 

Lakóautóink szempontjából három kategóriával dolgozunk. Ezek a prémium plusz kategória, illetve a luxus és a full-integrált kategória. Főszezonban a minimum bérlési idő minden esetben minimum 7 nap, elő- és utószezonban pedig 4 nap.

Ha lakóautó bérlésén töri a fejét, részletekért keresse a premiumlakoauto.hu-t most! Ajánlatunk lakóautók széles választékát, az alapdíjakat, kedvezményeket, kiegészítőket és az egyéb szoláltatásokat tartalmazza. A lakóautó az első bérlési napon már elvihető reggel 8 órától, a bérleti díjak pedig tartalmazzák a biztosítási szolgáltatásokat. Szolgáltatásainkat magányszemélyek és cégek is igénybe vehetik. A bérleti díjba napi átlagos 200 kilométer úthasználat tartozik.

Szólj hozzá!