Gyors, olcsó autómentés Budapesten és egész Magyarországon

Gyors, olcsó autómentés Budapesten és egész Magyarországon

Cégünknél azt valljuk, hogy az amatőr munkával nagyobb kárt lehet csinálni, mint hasznot. Ezért garantáljuk Önnek, hogy ha minket hív, minőségi szolgáltatásban részesül. Hogy ez az olvasó számára is átláthatóbb legyen, nézzük meg, mit is takar pontosan cikkünk címe!

Gyors autómentés

Ez azt jelenti, hogy szó szerint azonnal rendelkezésére állunk! Jól tudjuk, hogy ha segítség kell, az gyakran azonnal kell(ene). Nincs mindig idő kivárni, míg egy jószándékú autós megáll, esetleg a legjobb barátunk a segítségünkre siet. Ezzel szemben cégünk munkaideje non-stop. Tudjuk, az autómentés nem várhat! Diszpécsereink egész évben, megállás nélkül fogadják az úton bajba kerültek hívásait. A probléma megismerése után azonnal útnak indul egy személyre szabott, megfelelő felszereltségű csapat. A kiérkezési idő, természetesen, attól függ, mekkora távolságot kell megtennie autómentő csapatunknak. Ez az idő akár 15 perc is lehet!

Autómentés Budapesten és az egész országban

Vannak helyzetek, amikor kétségbeesve nem tudunk kit hívni, ha baj van. Képzeljük csak el, egy téli éjszakán lerobban az autónk, messze kinn a semmiben. Csak nagyon kicsi falvak vannak a közelben, de ott ilyen időben biztosan nem dolgozik autómechanikus. Fázunk is, nem indulnánk el ismeretlen terepen felmérni a lehetőségeket. Ilyen kilátástalan helyzetekben bátran hívjon minket! Bár cégünk budapesti székhelyű, az ország minden pontján segítséget tudunk nyújtani Önnek! Személyesen vagy partnercégeink segítségével érkezünk meg a helyszínre, és azonnal kezdődik is az autómentés.

Olcsó autómentés

Szolgáltatásaink három fő kategóriába sorolhatóak a végrehajtás helyszíne alapján. Emellett fontos még a jármű súlya is az ár meghatározásakor. Ha az autómentés Budapesten szükséges, 7.999 – 20.000 forintba kerülhet. Pest megye más részein az autómentés ára 7.999 ~35.000 forintig terjed. A fővárostól 100 km-nél távolabbi esetekor ~100 Ft/km-től kezdődik a vidéki autómentés díja. Úgy gondolhatja az olvasó, hogy ezek az árkategóriák nem sokat segítenek neki abban, hogy megtudja, mennyit fog fizetni az autómentésért. Szerencsére diszpécsereink készségesen állnak rendelkezésére. Minden alkalommal a kiszállás előtt elmondjuk Önnek a végösszeget, a baleset ismertetése alapján. Ez az összeg a művelet végére sem fog módosulni.

Szólj hozzá!